Dienstverlening en maatregelen Coronavirus

De meest actuele informatie over onze dienstverlening en maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

Rijnvicus houdt zich aan landelijke maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Dit betekent het volgende voor onze dienstverlening.

Rijnvicus blijft bereikbaar

We blijven bereikbaar en overleggen met onze klanten op welke wijze we contact houden. Gesprekken met onze klanten, ondernemers en werkzoekenden gaan door. Rijnvicus houdt zich aan de landelijke maatregelen. We werken alleen op afspraak.

Gezondheid in de gaten houden

We doen er alles aan de gezondheid en welzijn van onze medewerkers en bezoekers te borgen. Iedereen die klachten heeft, blijft thuis. Iedereen die thuis kan werken, werkt zoveel mogelijk thuis. We zorgen voor voldoende afstand tussen collega’s en we letten extra goed op de hygiëne. 

Trainingen

Trainingen en workshops worden weer opgestart.Uiteraard houden we ons hierbij aan de coronamaatregelen.

Regelmatig overleg

Bij Rijnvicus is er regelmatig overleg om de actuele stand van zaken te bespreken en hierop in te spelen. Samen maken we ons sterk om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Toekomst

Wij hopen snel weer op volle stoom te zijn. Heeft u personeel nodig of wilt u bestaande of nieuwe producten en diensten afnemen? Neem contact met ons op, wij hebben de capaciteit om dit in goed overleg met u voor te bereiden. Als u een spoedorder heeft, ook dan willen wij samen met u kijken wat er mogelijk is. Onze werkgeversadviseurs staan voor u klaar om uw vacatures te bespreken en zo mogelijk in te vullen. Uiteraard onder voorbehoud van de landelijke maatregelen.

Houdt onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.