Werkgeversservicepunt Rijnvicus: juist nú ondernemers ondersteunen

Vanaf donderdag 23 april sluit het Werkgeversservicepunt van Rijnvicus bij de digitale koffiecorner aan. Dit is een initiatief van het Corona Informatiepunt. Juist nú is het cruciaal om lokale ondernemers laagdrempelig te ondersteunen en advies te geven over personeelsvraagstukken, zicht te krijgen op wat er leeft en verbindingen te creëren tussen ondernemers en het WSP.

Digitale koffiecorner 

Het Werkgeversservicepunt van Rijnvicus is elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur bereikbaar in de digitale koffiecorner voor allerlei vragen van ondernemers. Hier kunt u  chatten met het WSP en andere ondernemers. Het UWV sluit ook aan. Behoefte aan contact met het WSP? Kom dan een digitaal bakkie doen! Dat kan via de website van het Corona Informatiepunt voor Ondernemers. Log in als Guest.

Met welke vragen kunnen ondernemers bij ons terecht? 

Ondernemers kunnen met diverse vragen bij het WSP terecht.
Bijvoorbeeld vragen over:

  • Personeelsbehoefte nu en straks;
  • Actuele thema’s in Coronatijd, zoals dreigende jeugdwerkeloosheid en mobiliteit (Zoals: mogelijke ontslagen en  straks weer juiste persoon vinden);
  • Regelingen en subsidies.

Kunt u niet aansluiten bij de digitale koffiecorner? Via de website van Rijnvicus kunt u ook in contact komen met het Werkgeversservicepunt.

Vragen over toegemoetkomingen via het Serviceplein 

Voor vragen over gemeentelijke regelingen zoals Tozo kunt u contact opnemen met het Serviceplein.