Nieuws RSS icoon

 • Voor werkgevers en werkzoekenden: netwerkcafé in iFlow op 10 oktober

  07 oktober 2019

  Op donderdag 10 oktober van 9.00 tot 10.30 uur is er weer een Netwerkcafé in iFlow. Het netwerkcafé is een initiatief van Rijnvicus, VOA en iFlow en is bedoeld om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen. Als werkgever bent u bent van harte uitgenodigd.

 • Rijnvicus in ondernemersmagazine INTO business

  07 oktober 2019
 • Sporthal De Vlinder weer open

  27 augustus 2019

  Vanaf 26 augustus heropent sporthal De Vlinder, het sportcafé is vanaf 27 augustus weer open. Tijdens de zomervakantie is er hard gewerkt om de sporthal en het sportcafé weer helemaal klaar te maken voor het nieuwe sportieve seizoen.

 • Nieuwe samenwerking: Rijnvicus en Stichting WerkVinden Alphen

  29 juli 2019

  Op maandag 15 juli 2019 was de ondertekening van de samenwerkingsafspraken tussen Rijnvicus en WerkVinden Alphen. Beide organisaties vinden het belangrijk om elkaar aan te vullen en hebben een gezamenlijk doel: voor zoveel mogelijk mensen een betaalde baan te vinden. Beide partijen hebben veel contacten met werkzoekenden en werkgevers.

 • Rijnvicus beheert sporthal De Vlinder

  02 juli 2019

  Per 1 juli 2019 beheert Rijnvicus sporthal De Vlinder. Rijnvicus kreeg officieel de sleutel overgedragen van de gemeente Nieuwkoop. Wethouder Bernadette Wolters gaf symbolisch de bal door aan Jan de Vries (directeur van Rijnvicus). Rijnvicus neemt zowel de schoonmaak als de horeca op zich.

 • Ondernemers in zonnetje gezet door Rijnvicus

  15 maart 2019

  Op 14 maart 2019 (tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden) heeft Rijnvicus verschillende ondernemers bezocht en in het zonnetje gezet. Dit om waardering uit te spreken en ze een welverdiend cadeautje te geven. Deze ondernemers zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.