november 2020

 • Doe mee aan het onderzoek: verbeter onze website  

  05 november 2020

  Bij Rijnvicus willen we graag onze dienstverlening en informatievoorziening verbeteren. Zo ook onze website www.rijnvicus.nl. Dit kunnen wij niet alleen.  

 • Annelies Doornbosch ad interim directeur Rijnvicus

  10 november 2020

  Per 10 november start Annelies Doornbosch als ad interim directeur van Rijnvicus. Zij neemt de functie waar totdat er een nieuwe, vaste directeur is geworven. De planning is dat de nieuwe vaste directeur start in het 1e kwartaal van 2021.

 • Proactief in contact met Tozo-ondernemers

  09 november 2020

  Gemeente Alphen aan den Rijn en Rijnvicus zetten in op ondersteuning aan ondernemers die TOZO hebben aangevraagd. Dit doen zij met ondernemers uit de regio voor ondernemers uit de regio. Voor en door ondernemers. Een team van ondernemers, ingehuurd door Rijnvicus, gaat actief bedrijven bellen die Tozo hebben aangevraagd. Het is belangrijk om goed in verbinding te blijven met de ondernemers.

 • Vier deelnemers hebben installatieproject succesvol afgerond

  12 november 2020

  Op 3 november is het installatieproject Holland Rijnland afgesloten met de uitreiking van een certificaat aan 7 deelnemers uit Holland Rijnland. In deze groep zaten 4 deelnemers uit regio Rijnstreek (gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop). Deze deelnemers zijn nu klaar voor werk in de installatiebranche.