Kom naar het netwerkcafé

Regelmatig organiseren we een netwerkcafé. Dit is een laagdrempelige bijeenkomst waar ondernemers en gemotiveerde werkzoekenden elkaar ontmoeten. Deze werden voorheen op locatie bij iFlow georganiseerd. Nu tijdens corona virtueel.

Videopitches

Zo komen ondernemers nog sneller, veiliger en op vernieuwde wijze met werkzoekenden in contact. Deze werkzoekenden staan te trappelen om zichzelf te presenteren. Dit doen ze door het opnemen van een videopitch. Deze videopitches worden live uitgezonden. Deze kun je gemakkelijk achter jouw computer volgen. Na de videopitches kunnen ondernemers en werkzoekenden digitaal met elkaar in contact komen. Het openstellen van het netwerk van ondernemers is zeer waardevol voor de werkzoekenden van Rijnvicus. Hierdoor wordt de kans op een baan voor deze gemotiveerde werkzoekenden vergroot.

Het virtueel netwerkcafé is een unieke samenwerking tussen bedrijven uit de regio. Namelijk Digicoaches, Esports Game Arena, iFlow, VOA en Rijnvicus. En natuurlijk alle bedrijven en werkzoekenden uit de regio die hieraan mee doen!

Aanmelden

Heb jij een sociaal hart en wil je bijdragen aan kansen voor werkzoekenden? Meld je dan aan voor het virtueel netwerkcafé op 24 september om 13.00 uur.
Graag aanmelden voor 22 september. Je ontvangt na aanmelding een uitnodiging met een link waarmee u digitaal meedoet aan het virtueel netwerkcafé.

Aanmelden voor virtueel netwerkcafé

Voorbereiding op virtueel netwerkcafé – Jouw weg naar werk

Rijnvicus, VOA en iFlow willen zoveel mogelijk werkzoekenden en werkgevers bij het virtueel netwerkcafé betrekken. Ter voorbereiding op het netwerkcafé hebben de werkzoekenden bij Rijnvicus de intensieve training Jouw weg naar werk gevolgd. Tijdens de training leren ze hoe ze het beste kunnen solliciteren, pitchen en netwerken. Zo kunnen de ondernemers direct zien wat hun talenten en kwaliteiten zijn.