Nieuwe baan voor onze directeur Jan de Vries

Jan de Vries wordt directeur – bestuurder bij de zorginstelling DSV I Verzorgd leven in Katwijk en Lisse. Hij stopt per 1 september als directeur van Rijnvicus.

Veel bereikt

Sinds 1 maart 2018 werkt Jan de Vries als directeur bij Rijnvicus. In deze tijd bij Rijnvicus heeft hij veel bereikt. We hebben gezamenlijk gebouwd aan het fundament van Rijnvicus. Hierin staan onze missie, visie, uitgangspunten en strategische doelen.
Ook is er veel ruimte voor innovatie bij Rijnvicus: bijvoorbeeld door uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal (waarderingsprijs voor ondernemers). Er zijn nieuwe leerwerktrajecten gestart zoals het beheer van de Alphense fietsenstallingen en het leerwerktraject voor barista. Tevens zijn er nieuwe producten ontwikkeld zoals de preventieschermen.
En niet te vergeten: we zijn onderneming van het jaar geworden en Rijnvicus is financieel gezond. Jaarlijks vinden honderden mensen door Rijnvicus een baan.

Bedankt!

Wij willen nu al Jan bedanken voor alle energie die hij in Rijnvicus heeft gestopt en al het moois wat we samen hebben bereikt! Uiteraard wensen wij hem veel succes in zijn nieuwe baan!

“Met pijn in mijn hart ga ik binnenkort afscheid nemen van al deze mooie mensen en gave werkgevers met wie wij samenwerken. Deze prachtige baan in de zorg kwam spontaan op mijn pad en kon ik niet laten schieten!", aldus Jan de Vries.

Jan de Vries