Banenfestival

Zet dit in mijn agenda

Dit jaar organiseren we op zaterdag 6 november van 13.00 – 16.00 uur een groots en modern banenfestival. Dit wordt bruisende dag in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn voor werkgevers, werkzoekenden maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging.

Datum
zaterdag 06 november, 2021 van 13:00 tot 16:00
Locatie
Gemeentehuis Alphen aan den Rijn

Ontmoet nieuwe talenten

Voor werkgevers een mooie kans om je te laten inspireren en nieuwe talenten voor jullie organisatie te ontmoeten. Meld je snel aan voor een plek op het banenfestival en zorg dat je er snel bij bent. Wij zorgen voor gemotiveerde werkzoekenden en leuke mensen die zich oriënteren op een nieuwe functie.

Unieke kans om je oriënteren op de arbeidsmarkt

Er staan ruim 50 ondernemers die uitdagende banen hebben voor jou. We hebben een leuke publiekstrekker om iedereen een warm welkom te geven. We starten met energizer om frisse energie te geven om de volgende stap te nemen in hun carrière. 
Dit is een unieke kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt, om in gesprek te gaan met mooie bedrijven uit de regio, zoeken naar nieuwe uitdagingen en bekijken op welke manieren je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Daarnaast kun je ook een mooie profielfoto laten maken, CV-checks, sollicitatietraining volgen, meedoen aan een workshop LinkedIn en nog veel meer.

We hopen op mooie ontmoetingen, uitbreiding van jouw netwerk en veel waardevolle contacten!

Meer weten? Of wil je met jouw bedrijf op het banenfestival staan? Ga naar www.deweekvanhetwerk.nl

WvhW banenfestival banners_hoe werk ik door 1200x6304