Virtueel Netwerkcafé

Zet dit in mijn agenda

We organiseren voor het eerst het virtueel netwerkcafé.

Datum
donderdag 24 september, 2020 van 13:00 tot 14:00
Locatie
online

Via het virtueel netwerkcafé kunnen ondernemers nog sneller, veiliger en op vernieuwde wijze met werkzoekenden in contact komen. Het is een laagdrempelige bijeenkomst waar ondernemers en gemotiveerde werkzoekenden elkaar ontmoeten. Deze werkzoekenden staan te trappelen om zichzelf te presenteren. Dit doen ze door het opnemen van een videopitch

Na de videopitch kunnen ondernemers en werkzoekenden digitaal met elkaar in contact komen. Er kunnen nieuwe contacten worden gelegd en tips en adviezen uitgewisseld worden. Dit is de eerste stap, waardoor werkzoekenden een nieuwe baan of uitdaging vinden.

Voorbereiding op het virtueel netwerkcafé - Jouw weg naar werk

Rijnvicus, VOA en IFlow willen zoveel mogelijk werkgevers en werkzoekenden bij het virtueel netwerkcafé betrekken. Ter voorbereiding op het netwerkcafé hebben de werkzoekenden bij Rijnvicus de intensieve training Jouw weg naar werk gevolgd. Tijdens de training leerden ze hoe ze het beste solliciteren, pitchen en netwerken. Zo kunnen ondernemers direct zien wat hun kwaliteiten zijn.

Samenwerking

Dit is een unieke samenwerking tussen bedrijven uit de regio; namelijk GameArena, IFlow, VOA en Rijnvicus en natuurlijk alle bedrijven en werkzoekenden uit de regio die hieraan meedoen! Doe mee aan het eerste virtuele netwerkcafé op 24 september!