Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal en paneldiscussie

Zet dit in mijn agenda

Rijnvicus reikt 4 november 2021 de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek gaven in hun onderneming.

Datum
donderdag 04 november, 2021 van 08:00 tot 10:00
Locatie
Rijnvicus, Distributieweg 10, 2404 CK Alphen aan den Rijn

Hartstikke Sociaal Bokaal voor ondernemers

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Rijnvicus reikt 4 november de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek gaven in hun onderneming.

Ondernemers met een sociaal hart 

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden (met enige) afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek geven in hun onderneming.

Op dit moment worden de genomineerden verrast. Zodra de top 3 bekend is, is deze hier terug te vinden. 

Programma Hartstikke Sociaal Bokaal 

Het programma start met een opening door Annelies Doornbosch (directeur van Rijnvicus), zij vertelt meer over wat Rijnvicus precies is en wat we voor ondernemers kunnen betekenen. Rijnvicus is een sociaal, duurzaam en modern ontwikkelbedrijf. En de uitreiking van deze prachtige bokaal zet ondernemers in het zonnetje die socialer ondernemen. 

Daarna presenteren de drie genomineerden zich. En ze vertellen waarom zij het verdienen om deze mooie prijs te winnen. Dan volgt er een interessante paneldiscussie over sociaal ondernemen. Hier worden een aantal prikkelende stellingen besproken met ondernemers en een panel.  Ook is de voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof hierbij aanwezig om zijn bijdrage te leveren. 

Vervolgens is het dan echt tijd om de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal te kiezen. De aanwezige ondernemers kunnen stemmen op hun favoriete onderneming. Welk bedrijf verdient het om het Hartstikke Sociaal Bokaal te winnen? Daarna volgt de uitslag en wordt de top 3 in het zonnetje gezet. De winnaar van het Hartstikke Sociaal Bokaal ontvangt deze prijs van de wethouder. We hopen met deze mooie bijeenkomst meer ondernemers te inspireren om socialer te ondernemen. 
Het gehele programma wordt begeleid door een dagvoorzitter.

Ontbijtsessie

De uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal wordt gecombineerd met een heerlijk ontbijt. Dit lekkere en luxe ontbijt wordt verzorgd door Rijnvicus. Deze bijeenkomst duurt van 8.00 tot 10 uur. 

Meer informatie

Neem contact op met Rijnvicus als u vragen heeft of meer wilt weten over de Hartstikke Sociaal Bokaal. 

Contact opnemen >>

Benieuwd wie in 2019 de Hartstikke Sociaal Bokaal (link naar) heeft gewonnen?