Uitreiking Hartstikke Sociaal Bokaal 2019

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek gaven in hun onderneming.

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek gaven in hun onderneming.

2019

Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tamara van Ark, heeft de ondernemers op 30 oktober in het zonnetje gezet. Met het uitreiken van de Hartstikke Sociaal Bokaal moedigt Rijnvicus ondernemers aan en hoopt zo ook andere ondernemers te stimuleren. De Hartstikke Sociaal Bokaal 2019 is uitgereikt aan:

Zeeman

Via Rijnvicus werken 15 mensen in het magazijn van Zeeman. Er werken met name statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) bij Zeeman. Het bedrijf biedt ook andere werkzoekenden een kans. Zoals werkzoekenden met een uitkering of uit de banenafspraakbaan. Zeeman is goed voor haar werknemers en denkt met ze mee.

Kontent Structures 

Kontent Structures (KS) is een metaalbedrijf dat onder andere metalen onderdelen maakt voor tenten. Er werken 2 statushouders en de 3e start in november. Ook werkt Michael bij KS. Hij werkte eerst als WSW-medewerker bij Rijnvicus op de metaalafdeling en is doorgestroomd naar dit mooie bedrijf. De collega’s van KS zien dat deze nieuwe medewerkers hard werken en ook bereid zijn een stapje extra te doen in hun werk.

Zuidwijk Carrosserieën 

Zuidwijk Carrosserieën biedt veel mogelijkheden op het gebied van carrosseriebouw, voor bijvoorbeeld vragenwagens. Binnen deze organisatie werkt een statushouder en heeft Zuidwijk een WSW-medewerker de kans gegeven in de administratie. Daarnaast loopt er ook een leerling uit het bijzonder onderwijs stage bij Zuidwijk.

2021

Op 4 november 2021 reikt Rijnvicus de Hartstikke Sociaal Bokaal weer uit aan ondernemers met een sociaal hart.

Meer informatie

Neem contact op met Rijnvicus als u vragen heeft of meer wilt weten over de Hartstikke Sociaal Bokaal. 

Contact opnemen >>