Zoekresultaten

158 resultaten voor ‘’

 • Netwerkcafé In The Flow: Het werkt!

  03 maart 2020

  Op 20 februari was alweer de 4e editie van netwerkcafé In The Flow. Tijdens dit netwerkcafé presenteerden 13 gemotiveerde werkzoekenden zich in 1 minuut (dit heet ook wel pitchen) aan ondernemers. Inmiddels hebben al veel werkzoekenden die dankzij de diverse netwerkcafés een mooie baan gevonden in de regio.

 • Schoonmaak: Wij houden alles netjes bij

  15 juni 2020

  De grote ontvangsthal van het gemeentehuis is nagenoeg leeg. Tineke De Brouwer loopt tussen de lege balies en zithoekjes door, en stoft alles nauwgezet af. Zij werkt via Rijnvicus op deze locatie, terwijl de helft van haar ploeg noodgedwongen thuis zit.

 • Artikel 1 grondwet: gelijke behandeling

  19 juni 2020

  "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan." Dit artikel hangt ook in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. En niet voor niets. Deze weken blijkt het na het politiegeweld in Amerika weer zeer actueel.

 • Nieuwe baan voor onze directeur Jan de Vries

  30 juni 2020

  Jan de Vries wordt directeur – bestuurder bij de zorginstelling DSV I Verzorgd leven in Katwijk en Lisse. Hij stopt per 1 september als directeur van Rijnvicus.

 • Uitnodiging: Netwerkcafé In the Flow - 20 februari

  04 februari 2020

  Al drie keer hebben iFlow, VOA en Rijnvicus het netwerkcafé georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit mee te doen aan de vierde editie van het netwerkcafé In the Flow. Inmiddels hebben al veel werkzoekenden dankzij het netwerkcafé een mooie baan gevonden in de regio. We zoeken naar meer werkgevers die willen bijdragen aan dit succes!

 • Rijnvicus wint dankzij Alphense ondernemers de VOAWARD MKB-XL

  10 januari 2020

  Op donderdag 9 januari was de verkiezing van de VOAWARDS (de ondernemersprijs van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn).

 • Uitreiking VOAWARDS: Rijnvicus grote kanshebber

  09 januari 2020

  Het is bijna zo ver. Op donderdag 9 januari worden de VOAWARDS uitgereikt. Rijnvicus is genomineerd in de categorie MKB-XL. Samen met VRHL content en creatie en Eskens groep. We wensen de andere genomineerden veel succes!

 • Sporthal De Vlinder weer open

  22 oktober 2019

  Vanaf 26 augustus heropent sporthal De Vlinder, het sportcafé is vanaf 27 augustus weer open. Tijdens de zomervakantie is er hard gewerkt om de sporthal en het sportcafé weer helemaal klaar te maken voor het nieuwe sportieve seizoen.

 • Ondernemers in zonnetje gezet door Rijnvicus

  15 maart 2019

  Op 14 maart 2019 (tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden) heeft Rijnvicus verschillende ondernemers bezocht en in het zonnetje gezet. Dit om waardering uit te spreken en ze een welverdiend cadeautje te geven. Deze ondernemers zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.

 • Rijnvicus in ondernemersmagazine INTO business

  04 oktober 2019

  Rijnvicus beheert vol enthousiasme sporthal De Vlinder in Ter Aar. Onze medewerkers doen het beheer, de horeca en maken schoon.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina