Zoekresultaten

20 resultaten voor ‘’

 • Nieuwe baan voor onze directeur Jan de Vries

  30 juni 2020

  Jan de Vries wordt directeur – bestuurder bij de zorginstelling DSV I Verzorgd leven in Katwijk en Lisse. Hij stopt per 1 september als directeur van Rijnvicus.

 • Succesvolle samenwerking School@Work: 11 jongeren halen diploma

  03 juli 2020

  Op donderdag 2 juli zijn de diploma’s uitgereikt aan de 11 jongeren die hebben deelgenomen aan het leerwerktraject School@Work. Dit leerwerktraject is een samenwerking tussen MBO Rijnland en Rijnvicus met als doel om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een mooie baan of vervolgopleiding. Deze jongeren hebben hun entreeopleiding (mbo niveau 1) succesvol afgerond.

 • Hallmark zet weer alle kaarten in op Rijnvicus

  14 juli 2020

  Op maandag 13 juli ondertekenden Jan de Vries (directeur Rijnvicus) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) opnieuw voor langdurige samenwerking. Voor de komende 3 jaar is de werkgelegenheid van ongeveer 85 mensen veiliggesteld. De medewerkers komen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. De meeste medewerkers van Rijnvicus hebben (enige) afstand tot de arbeidsmarkt.

 • Arriva, Rijnvicus, UWV en mboRijnland verkleinen afstand tot de arbeidsmarkt

  21 juli 2020


  Onlangs is het Arriva ServiceTeam in Zuid-Holland Noord van start gegaan. Samen met Rijnvicus, UWV en mboRijnland, biedt Arriva werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een opstap naar werk. Deelnemers worden via UWV en Rijnvicus geselecteerd en werken twee tot zes maanden bij het ServiceTeam. Via mboRijnland mogen ze de eenjarige entreeopleiding naar een diploma volgen. Vervolgens stromen zij door naar een baan als buschauffeur, monteur, medewerker beveiliging, facilitaire zaken of schoonmaak. Dit kan bij Arriva of bij één van haar samenwerkingspartners.

 • Rijnvicus Displays

  Rijnvicus Displays ontwerpt en produceert P.O.S.-displays voor onder andere post- en wenskaarten, kranten, boeken, speelgoed, feestartikelen en cosmetica.

 • Bewaakte fietsenstallingen

  Rijnvicus heeft twee bewaakte fietsenstallingen in beheer. Namelijk fietsenstalling Castellum en De Vest. Dit zijn nieuwe leerwerklocaties van Rijnvicus.

 • Een profiel aanmaken op LinkedIn

  04 augustus 2020

  LinkedIn verandert regelmatig. Daarom deze uitleg over het aanmaken van een profiel via LinkedIn en ook het solliciteren via LinkedIn.

 • Sollicitatieactiviteiten

  07 augustus 2020

  Om zo snel mogelijk werk te vinden, is het belangrijk dat u regelmatig solliciteert.

 • Logboek sollicitatieactiviteiten

  07 augustus 2020, docx, 599kB
 • Zoeken naar een broodbaan

  11 augustus 2020

  Voor het zoeken naar een broodbaan (algemeen geaccepteerde arbeid) is het belangrijk dat je jouw kwaliteiten en vaardigheden in beeld hebt. Je vraagt je misschien af wat dit te maken heeft met het zoeken naar een nieuwe baan.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina